لیست اختراعات عبدالحسين محمدزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1394/05/27
تاریخ ثبت: 1394/07/25
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

تكنيك فني محصول : طراحي يونيت پيش‌ساخته و پرتابل توليد شير و ماست پاستوريزه روستايي و عشايري با ظرفيت 500 ليتر بر ساعت در ساعت بگونه اي انجام گرفته كه كل مجموعه اي از ماشين آلات ، لوله و اتصالات ، پمپ ها ، ولوها و برنامه هاي كنترلي (در ضمائم مربوط به نفشه بطور كامل نمايش داده شده است) كه براي يك خط توليد شير و ماست در ظرفيت 500 ليتر بر ساعت كاربرد دارد بصورت يك يونيت كامل در داخل كانكس طراحي و جاسازي شده و توسط تريلر به مزارع، نقاط دور دست كوهستاني و يا مناطق عشايري انتقال يافته و در آن محل استقرار مي يابد.. مشكلي كه حل كرده : بخش عظيمي از توليدات دامي روستاييان و عشاير به لحاظ عدم دسترسي به امكان تبديل به موقع و توليد محصولات بهداشتي عملاً هرز و بي فايده بوده و موجب ضرر و زيان اجتماع بزرگي از روستاييان و عشاير مي باشد. زماني كه عشاير در ييلاق و قشلاق هستند امكان دسترسي به سيستم جمع‌آوري و جذب شير ندارند. در نتيجه اجباراً با امكانات غير بهداشتي و كاملاً بومي اقدام به توليد شير و ماست روستايي و عشايري مي نمايند. و حاصل اين عمليات محصول ناسالم مي‌باشد. كه موجب ترويج امراض مختلف و موجب آسيب سلامت اجتماعي مي‌باشد. همچنين به لحاظ تبديل شير به‌طور نامناسب و ضايعات پيش‌آمده و ارزش محدود محصول غير بهداشتي يا غير پاستوريزه موجب ضرر و زيان عشاير و روستاييان را فراهم مي‌نمايد. فلذا به منظور ايجاد رونق اقتصادي كه موجب ترويج دامداري صنايع روستايي بوده و به ارتقاء بهداشت تغذيه و سلامت جسمي و درآمد مناسب براي فعاليت هاي اقشار عشايري و روستايي خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/12/20
تاریخ ثبت: 1394/07/26
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

زماني كه عشاير در ييلاق و قشلاق هستند امكان دسترسي به سيستم جمع‌آوري و جذب شير ندارند. در نتيجه اجباراً با امكانات غير بهداشتي و كاملاً بومي اقدام به توليد پنير روستايي و عشايري مي نمايند. و حاصل اين عمليات محصولات ناسالم مي‌باشد. كه موجب ترويج امراض مختلف و موجب آسيب سلامت اجتماعي مي‌باشد. همچنين به لحاظ تبديل شير به‌طور نامناسب و ضايعات پيش‌آمده و ارزش محدود محصول غير بهداشتي يا غير پاستوريزه موجب ضرر و زيان عشاير و روستاييان را فراهم مي‌نمايد. لذا كارخانه پيش‌ساخته و پرتابل خط پنير پاستوريزه روستايي و عشايري به منظور استقرار در مزارع، نقاط دور دست كوهستاني و مناطق عشايري با قابليت حمل و نقل همراه با كوچ عشاير در ييلاق و قشلاق مي باشد. كه باعث ايجاد رونق اقتصادي كه موجب ترويج دامداري صنايع روستايي شده و به ارتقاء بهداشت تغذيه و سلامت جسمي و درآمد مناسب براي فعاليت هاي اقشار عشايري و روستايي خواهد بود. در حال حاضر در خصوص كارخانجات پيش ساخته مشابه داخلي100% وجود ندارد، از قرار اطلاع مشابه اين كارخانجات پيش ساخته در خارج از كشور در حال حاضر در كشورهاي اسكانديناوي از جمله هلند متداول مي‌باشد كه البته اطلاعات موثقي از اينترنت يافت نشده است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/05
تاریخ ثبت: 1396/01/26
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

تكنيك فني محصول : سيستم توليد محصولات بهداشتي لاتكسي(كاندوم) با ظرفيت 12000 قطعه در ساعت طراحي و ساخته شده است كه شامل مجموعه ماشين آلات بهم پيوسته به منظور توليد محصول بهداشتي و ايمني ساخته شده از مواد لاتكس با پايه گياهي و به منظور مصارف مستقيم انساني بعنوان كاندوم كه پرمصرفترين و با اطمينان ترين و موثرترين محصول درحوزه سلامت و پيشگيري از بيماريهاي مقاربتي مي باشد. همچنين براي توليد دستكش هاي جراحي و ... كاربرد دارد. مشكلي كه حل كرده : بر اساس نيازمندي هاي داخلي و زمينه سازي براي صدور محصولات بهداشتي و براي دستيابي به خود اتكائي اين سيستم براي اولين بار در ايران از طريق فن آوري و بومي سازي و بر اساس تكنولوژي روز توليد شده است، اين تكنولوژي بسيار اقتصادي بوده (با قيمت تمام شده پايين تر از نرخ جهاني ( حد اقل 35% )نسبت به ماشين آلات مشابه اروپايي و آسيايي) و مي تواند بنحو شايسته جايگزين مناسبي بجاي ماشين آلات وارداتي از خارج باشد. تفاوت اساسي اين سيستم با دستگاه هاي توليد شده در كشورهاي پيشرفته از نقطه نظر سيستم كنترل و آلياژ بدنه و به شكل كاملا بهداشتي و با استهكام مناسب و كيفيت عمل كردي عالي ساخته شده است، بنحوي كه مي تواند جايگزين ماشين آلات و خطوط توليد وارداتي به كشور باشد اين سيستم برتري تكنيكي نيز در بخش كنترل پارامترهاي موثر در فرايند عمليات از جمله فشار ، دبي سيالات و كنترل حرارت محيطي، كنترل مانور و هدايت قالبها، نصب سنسور هاي ايستگاهي و مونيتورينگ كل زنجيره عمليات و چرخ توليد همراه با ضبط و ثبت اطلاعات عمليات را داراست. در اين سيستم ضايعات خط توليد به حداقل رسيده و در نتيجه از راندمان مطلوبي برخوردار مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/04/31
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1395/02/10
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

تكنيك فني محصول : سيستم قابل حمل (پرتابل) جمع آوري شير خام با ظرفيت 1000 ليتر در ساعت بگونه اي انجام گرفته كه كل مجموعه اي از ماشين آلات ، لوله و اتصالات ، پمپ ها ، ولوها و برنامه هاي كنترلي (در ضمائم مربوط به نفشه بطور كامل نمايش داده شده است) كه براي يك كارخانه جمع آوري شير خام در ظرفيت 1000 ليتر بر ساعت كاربرد دارد بصورت يك يونيت كامل در داخل كانكس طراحي و جاسازي شده و توسط تريلر به مزارع، نقاط دور دست كوهستاني و يا مناطق عشايري انتقال يافته و در آن محل استقرار مي يابد.. مشكلي كه حل كرده : 1-\t ايجاد بازار دائمي و مطمئن براي دامداران ، به خصوص دامداران خرده پا در محيط روستايي و اطراف شهرها به نحوي كه با اطمينان به توليد شير اشتغال يافته و از فروش محصول خود مطمئن باشند . 2-\tتامين شير مورد نياز كارخانه هاي لبني 3-\tكوتاه كردن دست واسطه ها از بازار شير ، زيرا فعاليت اين افراد نوسانات شديدي در بازار ايجاد كرده و امكان برنامه ريزي توليد را از دمادار سلب مي كند . 4-\tتحويل ودريافت شيرمطلوب به طوري كه دخل وتصرفي درآن صورت نگرفته باشد 5-\tپرداخت بهاي شيربه طور منظم وهمچنين تشويق توليدكنندگان به توليدشيربهداشتي ازطريق پرداخت جايزه 6-\tحمل ونقل اقتصادي شير به كارخانه ها

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/31
تاریخ ثبت: 1388/09/30
مخترع/مخترعان: عبدالحسين محمدزاده
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6